HEMS

HEMS

Идеята за HEMS в България, която представих още в миналия век у нас, след като закупих хеликоптер с двоен двигател и екипажа му на мокър лизинг, за да направя иновации в света на авиацията, в проект, който сам финансирах за Единната спасителна система на 911 – в Торонто, Онтарио, Канада.

https://www.instagram.com/p/CKOMrsBDrwT

 

Затова именно мога да споделя опита с най-добрите в света, една от които е системата 911: instagram.com/p/CEqx4iHjOBU

 

Познаваме се с повечето и знаеш,. че авиацията ми е страст и мисия, защото съм цяло медицинско чудо, че съм оцелял от много грешки на “спасители” у нас, които от всичко разбират, и са част от причината неща да са на това дередже,. Като разбира се, дори ще ти пратя ексклузивни материали от въздуха с медицинските, военните и граждански хеликоптери: instagram.com/p/CFHwqd-jflB

Ресурс за изграждането на хелиплощадки: имаме две наземни, коиото не са сертифицирани, една на покрива на с сграда

 

до 100 метра от шокова зала,ю

Много специалисти, но не и менажери,  Германците и вастрийсците са го развивали повече от

 

Има официално предложение до ЕС за Трансгранично въздушно спасяване Решенията са от ЕС как трябва да се действа и какви са насоките, в които има различ ни програми за цяло спасяване за Спешната медицинска помощ и какви са изискванията към проекти и постановления.

Спасителя има права, но не трябва да допуска грешка. Затова подхоиждам отговорно, че какъвто и опит да имам , той няма да е водеща опорна точка и да има полезна и ползотврона критика, зашото мястото на критична ситуация,  не  е място за запознанствто

Средствата за въздушно спасяване, са намалили с 30% разхода на здравните заведения и болнична помощ. Забавянето на по-бурзата помощ увеличават разходите за лечението на болнична и след болнична дейност.  Така е и със застраховката, в канада и случая със Шумахер е много показателно за това относно разходите за оказването на късна помощ, която не е била и на нужното ниво. Разходите за това състояние да го подържат жив са много, а е било възможно по по-бърз начин да го възвърнат към живот.

 

Например:

 

 

No Comments

Post A Comment