ВВС - Въздушно-височинно спасяване

Презентация за въздушно-височинно спасяване при екстремни ситуации

Вижте нови концепции

Дубай Хелишоу - най-голямото хеликоптерно шоу в Близкия изток ще представи иновативна концепция за височинно и въздушно спасяване с алпйски способи, екстремни операции с хеликоптери и авиационна безопасност

Международното изложение за граждански, полицейски, пожарни и военни вертолетни технологии и операции бе домакин на глобални гиганти във вертолетната индустрия, военната промишленост, вътрешната сигурност, гражданска защита, авио-медицински и спасителни служби. Изложбата се проведе на- 06 ноември 2014 г. в Grand Stand, Мейдан хотел и хиподрум, Дубай, АОЕ. Дубай Хелишоу има традицията да представя иновативни идеи за постоянно нарастващото развитите на високото строителство в Близкия изток и вертолетна промишлеността в света. С авио медицински хеликоптер на плажа на Черноморието ни бяха направен две въздушни спасителни демонстрации.

Повече информация

Иван Кристоф, известен като Spiderman - Човека паяк, налага нови тенденции в доброволческото спасяване. Той е авиатор, доброволец летец-спасител и експерт на достъп с въжета при вертикални и въздушни операции. Той е разработил различни решения, за да се подобри безопасността на вертикални и въздушни въжени операции. Работата му на супер високи сгради и трудно достъпни райони в екстремни условия е допринесла за развитието и подобряването на стандартите за безопасност в тази сфера. За тази цел тази година той даде възможност и на двама сподвижници да придобият опит в сферата на спасяването по вода-въздух-земя.

Повече информация

Мото за презентацията ми е: ``Innovation Beyond Believe -Иновации надхвърлящи въображението.`` Да се направи такова заявление и послание на предстоящото хеликоптерно изложение е всъщност смелост, надхвърляща въображението. Посещавайки тази презентация ще се запознаете със специални методологии за работа с въжета и спасяване от високи сгради и достъп въже, които се извършват на няколко стотина метра над земята. Ще научите колко пъти трябва да се умножи очакваната времева рамка за извършване на височинна въжена работа там горе във въздуха и ще научете от опита на други, колко много фактори могат да повлияят на тази височина, и т.н.

Повече информация

По време на Дубай Хелишоу 2016 ще бъде представена концепция, която може да отвори нова глава в авиацията и историята на въздушно спасяване. Mid Air Rop access System - M.A.R.S. . В този случай, за първи път в света ще се представи концепцията за най-уникалния вид спасяване по въздух въздушно спасяване. Тенденцията в строителството на мегаполисите по света е да се строят все по високи сгради. С построяването на Бурж Кхалифа и супер високи сгради, като Мейдан Уан в Дубай, височинните строители стават все по смели. Затова и решението ми за отреагиране на при кризи създадени на вертикала на небостъргачи е да се предприемат все по-смели стъпки.

Още информация

Най голямото хеликоптерно изложение в Близкия Изток

Дубай Хелишоу 2016 отново ще привлече много от най-добрите експерти в света, които имат една и съща цел - да споделят своя опит и визия за това какво ще направи вертолетните операции по-безопасни и по-ефективни.

E.К.С.T.Р.E.M.Н.И.” ТВ серии

По време на Дубай Хелишоу 2018 Иван Кристоф ще представи най-голямото предизвикателство за света на въжен достъп и въздушно спасяване. Той започна да снима развитието на тази концепция и как службите за спешна помощ ще се обучават да постигнат целта си. Фаза 1: снима 16 епизода за екстремни операции и челно място заема обучението. Всеки епизод ще включва 5-минутни сегменти, наречени “Екстремно с приятели”. Първият епизод ще бъде въведение в сериала. В следващите епизоди ще бъдат разделени в три категории: море – въздух – земя.

Dubai Helishow” Бюлетин

В броя на DH бюлетин, канадският Спайдърмен ще покаже своя “Запознаване с вдъхновяващи иновации” за света на операции с вертолети. Заповядайте с A12 щанд и ще видите какво означава това. След успешното присъствие на Иван в Дубай HeliShow 2010 г., той ще представи концепцията за “Създаване на специализиран отряд за спасяване” в Мейдан хотел, Дубай, ОАЕ.

E.X.T.R.E.M.E. Списание

Иван Кристоф създава Клуб EXTREME ( E.X.T.R.E.M.E. – studEnt’s eXtreme Team for Rescue, aErial and Maritime Emergеncy) –  нов начин по който доброволци спасители могат да участват в екстремни височинни и моторни спортове. Той спонсорира и подкрепя инициативите на млади и на изтъкнати студенти, които се осмеляват да влязат във вертикалния свят. Клубът развива специализирано обучение за въздушни и екстремни спасителни операции и работа с алпийски способи при екстремни височини.

ВЪЗДУШНА ФОТОГРАФИЯ: Отношение с постижение

Тази колекция от снимки и есета представлява обхватът на работата в художествено и професионално начинание на Иван Кристоф в периода от 2002-2005 година. Както проф. Паскал Микелучи от Университета на Торонто пише, че в това невероятно фотографско произведение, Иван е открил голямо историческо място, което ще бъде представено в столицата на собствената си родина. В своето писмо, адресирано за откриването на изложба на Иван в сградата българския Парламент в София, той пише: “…Можете да се чувствате горд с такова постижение. Фото изложбата, която обсъждахме, когато следваше в  курса ми по Комуникации, култура и информационни технологии, сега се превърна в реалност. Вашите усилия са признати и възнаградени в един незабравим начин … Аз съм сигурен, че много повече успехи ще следват “.

Книга за 1оо годишнината

Това е просто една идея да се създаде Книга в лимитирана серия на 10о копия за 100-ата годишнина на българската авиация. Тя ще се предложи като специален подарък за изложбени партньори и поддръжници на тази инициатива. Те ще се отпечата на специално хартиено и памучно копие, като подобно на варианта на 1oth Anniversary e-book за техните уеб страници и социални медии

Въздушни каскади за музикални клипове

Музиката е най-добрият начин за промотирането на съобщение. Ето защо Иван Кристоф експериментира с млади и талантливи музиканти Кристо и Светльо Къслев да произвежда рап хита “Fire off“. Чрез нея Иван демонстрирани светлинните характеристики на своя клиент производител на швейцарски часовници. Каскади с вертолета са изпълнявани от Spider-Man Иван Кристоф. Те бяха на върховния елемент в сюжетната линия на видеото. Клипа е заснет в “Riu Pravets Resort” на брега на езерото в град Правец.

Увеличаване на бранд чрез музиката

Музика, спорта и изкуството, се асоциират като източник на енергия, който стимулира нас, за да бъдем по активни. Тази комбинация събра Иван и Кирил Милчев, които имат за цел да привлекат по-млада аудитория, да им покажат, вдъхновят и мотивират начини как да се използва енергията в положителна и полезна посока.

“Ментор и студент” програма

Тази Творческа инициатива се ръководи от опитни пилоти, техници на височинни операции, художници, музиканти и въздушни фотографи с изключително обещаващи млади изпълнители, за да си сътрудничат с лице -в-лице наставнически взаимоотношения. Програмата ще започне през 2016 г. и ние се надяваме да започнем обогатяващ диалог между творци от различни поколения и култури, изпълнявайки своята цел да направи значителен принос към визуалното представяне на сектора на вертолетни операции. Този проект е иницииран от Иван Кристоф, който е официален партньор на изложение в Дубай Хелишоу.

Spiderman rappelling

РЕФЕРЕНЦИИ

Писма на признателност и телевизионни изявления от Партньори

150×90 Нашата 18кв.м щанд в Dubai Helishow е позиционирана на  Stand A12 за максимална видимост.

Ние разполагаме с 15 панела, всеки от тях е 240 х 95 см, на които можете да рекламирате вашите марки, продукти и услуги. Нашите щандове винаги са били  посещавани от Официални представители на правителството на ОАЕ и членове на кралското семейство на Дубай.

Партньорите ни могат да качват логата на сайта на събитието и други маркетингови канали. Събитието се покрива от местни и международни медии за всички 3 дни с техните фотографи.

Този пакет е на цена от US $ 11,160 (US $ 620 на кв.м за щанда).

DHS 2014 Invitation“Дубай Хелишоу има традицията да представя новаторски идеи за постоянно увеличаващото развитие на високо строителство в Близкия изток и вертолетната промишлеността в света. В своята история е вградена волята да направи вертолетната авиация по-безопасна. Сега тя ще напише нова страница в развитието на въздушните спасителни операции на супер високи сгради, като Бурж Халифа. Преди да направи първата работа на височина и спешна реакция на външната страна на труднодостъпни места на най-високата кула в света през 2003г, аз практикувах рапел с по-дълго въже от цялата дължина на кулата CN. За тази работа, имах три планове за извънредни ситуации за въздушни я си  достъп до моя персонал. “, Казва Кристоф, известен като Канадския  Spiderman.

За целите на представянето “Вертикални операции на дълго въже с външно окачване”, Иван Кристоф и ще предостави един сегмент курс по Клас Д външно окачване на хора и Cargo Vertical укрепване. За целите на представянето “M.A.R.S.”, Иван Кристоф ще обясни какво е екстремна работа с въжен достъп на супер високи сгради, над 200 метра, каква е разликата между конвенционалния и промишлено въжен достъп, как техниците трябва да бъдат подготвени за екстремни и тежки условия на труд на високо. Тя ще обхване опита на първата височинна работа на височина над 500 метра, която е бе проведена при възможни най-лошите ситуации, тяхното предотвратяване и основите на специализирано оборудване.

دبي للهليكوبتر» يعرض أحدث التقنيات العسكرية والمدنية

تقام النسخة الخامسة من معرض دبي لطائرات الهليكوبتر 2012 في الفترة 6-8 نوفمبر 2012 تحت رعاية صاحب السمو الشيخ محمد بن راشد آل مكتوم نائب رئيس الدولة رئيس مجلس الوزراء حاكم دبي، وبدعم من دائرة الطيران المدني بدبي، وذلك في مكانه الجديد، المنصة الكبرى، فندق الميدان، مضمار الميدان للسباق، دبي. وسيستضيف معرض دبي لطائرات الهليكوبتر، المعرض الدولي لعمليات التشغيل وتقنيات المروحيات العسكرية والمدنية والذي ينعقد كل سنتين، ويضم كبار العارضين العالميين في قطاع المروحيات، ضمن الفئات والقطاعات التي يغطيها المعرض وهي قطاع الأمن الوطني والعسكري والدفاع المدني إضافة إلى قطاع البحث والإنقاذ الجوي.

Уеб ТВ

В Дубай Helishow ние планираме да интервюираме пилоти за отреагиране с алпийски методи с въжета за проекта (MARS). Някои от концепциите за този проект бяха представени в близко 12-та минута Prime Time News on New7 TV. Часът и датата, когато можете да видите нашата презентация ще бъде обявени в първия епизод на пилотен проект “Екстремно с приятели” TV серия.

Фото изложба “Driven by Heights”

Тази изложба не е само изобразяване на видимия свят на вертикалния достъп и операции на вертолети и рапел при екстремни височини. Вместо това, тя изобразява скритите области на изключително високи сгради, които не са достъпни за широката общественост. Някои от определените за това места за дистанционна фотография, в която са заснети някои от снимките, са достъпни само от няколко хора и най-добрите експерти за професионален достъп с въже. Иван Кристоф е български и канадски фотограф и представя уникални снимки от неговата работа в екстрмни височини. Тези снимки са запечатали елементът на опасност от поредица от новаторски проекти в Канада, САЩ и България. Някои от тях се показват първата работа на височина на най-недостъпните райони на най-високата сграда в света. Те ни дават “птичи поглед” на тези операции. Тази перспектива, дава на зрителя уникална гледка от ъгъл, който улавя зашеметяваща картина на вертикалната околната среда.

За първи път, Иван показва заедно тази колекция от антена и дистанционно фотографиране. Тази изложба ще покаже някои от неговите постижения с Военновъздушните тактическа авиация, Авиозвеното на Гранична полиция и Факултета по противопожарна защита. Тази изложба ще покаже техническите постижения на хората, които са посветили живота си за постигане на нови висоти в обществената сигурност и реакция при извънредни ситуации. Тези смели мъже са създали нови граници във вертикална света. Някои от тях са създали нови категории за “The Guinness Book of World Records” като част от тяхното постоянно търсене на проучване на нови измерения в аварийно реагиране и спасяване.

НАШЕТО ПОРТФОЛИО

Въз основа на десетилетия на работа на високи сгради ние инвестираме, за да се постигне възможно най-добрата възвръщаемост на клиента

Екстремните ТВ серии

Очаквайте скоро

Интроза шоуто

Епизод 1

 • ВОДЕЩИЯ НА ШОУТО
 • КАТЕРЕНЕ НА СГРАДИ
 • ВЪЗДУШНИ СПАСИТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ
 • ИЗДИРВАНЕ И СПАСЯВАНЕ
 • GPSЛОКАЛИЗИРАНЕ НА ИЗГУБЕНИ ХОРА
 • СВЕТОВНИ НОВИНИ С ИВАН КРИСТОФ
 • Виж тук

ЕКСТРЕМНОс

Никон (NPS)

 • I AM NIKON D7000
 • I AM NIKON D5100
 • I AM FAN OF NIKON
 • I AM AERIAL PHOTOGRAPHER
 • I AM AERIAL CINEMATOGRAPHER
 • I AM EXTREME PHOTOGRAPHER
 • Виж събитието

ЕКСТРЕМНОС

МАГАЗИН СТЕНАТА

 • ЕКИПА НА СТЕНАТА
 • XTREM SERIES OF BERHAUSE
 • GARMOUNT OUTDOOR SHOES
 • TRIBUTE TO OUR CLIMBERS
 • ЕКСТРЕМНО В ПЛАНИНАТА
 • БЕЗОПАСНОСТ В КАТЕРЕНЕТО
 • Виж списанието СТЕНАТА

ЕКСТРЕМНОс

ДУБАЙ ХЕЛИШОУ

 • ЕКИП ДУБАЙ ХЕЛИШОУ
 • ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗДИРВАНЕ И СПАСЯВАНЕ
 • AIR MEDICAL SHOW
 • ИНОВАЦИИ В АВИАЦИЯТА
 • ВЪЗДУШНО СНИМАНЕ
 • ЕКСТРЕМНИ ПРОЕКТИ
 • Виж изложението

Свържете се с нас

в Дубай

Skype: ivankristoff