IN THE GOLDEN MEDICAL HOUR

of the 24 Hours Air Forum

С наземни тренировки около пистата, която изберем.

Идеята да създадем:

24 часа | 24 Hours of A.I.R. Forum

Както се вижда във видеото от 24 Hours of Le Mans, можем да направим невероятно събите на летателна писта, в което да подредим авто и мото транспортната  техника на сдружение “Специализиран отряд за спасяване” и тази на съмишленици и партньори.

МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА

Подготвямe за 05.12.29 тестове на писти за наземно каране и въздушно Търсене и спасяване едновременно на една или две паралелни писти, на които ще има спортно каране, за специализирано обучение за спешно реагиране по земя и въздух, с дистанционно обучение, което ще се излъчва на живо в социалните мрежи и тези на акредитираните медии.

С екип от приятели, Деспин Митрев, Цецо Пастора и Николай Калайждиев, този месец направихме няколко тестови полета със супер колата Нисан GT-R с 300км/ч,  както и с мото делтапланер и самолет. За повече инфромация: 11-11

 

Основен елемент на това събитие ще бъде тестването на нов вид комуникации и предаване на живо от въздуха, което може да се ползва при Търсене и спасяване

CP24 TV in Toronto: A Case study how to communicate on LIVE TV in remote areas and up in the air

Вече направихме първите тестове на технологиите 3G и 4G от борда на летящ хеликоптер в България и сега ще се радваме да направим и първия тест на 5G във въздуха.

S.O.S. International

An innovative approach for volunteer SAR operations across the world. 

Expertise and empathy are the hallmarks of our assistance.

SOFIA AIR FORUM

С  летателния екипна “Спец. отряд за спасяване“, имаме  идеята да се направи първия СОФИЯ AIR ФОРУМ, с който София може да стане регионален лидер в областта на спешното и ефективното реагиране на Търсене и спасяване при наземни, водни и авиационни произшествия. Целта е да покажем иновации в авиацията на живо с международни организации и медии. Въпреки краткия срок, можем да направим уникално представяне на идеята на Живо на терен, във въздуха и в онлайн пространството на 5-ти декември, 2020г.

S.O.S. International

Иновативен подход за доброволческо Търсене и спасяване по целия свят.

Експертизата и съпричастността са отличителните белези на нашата помощ.

AIR